Nová možnosť voľby matraca, presne podľa vašich predstáv!

Predstavujeme vám novinku v sortimente matracov Vegas. Matrac model Exkluzív 15 Konštruktor prináša možnosť výberu matraca podľa individuálnych požiadaviek zákazníka. Neviete si vybrať z ponuky? Je pre vás hocijaký matrac tuctový, alebo nezaujímavý? Chcete dosiahnuť výnimočný pocit spánku na len a len svojom matraci? Potom je táto možnosť priamo pre vás.

model15-vrstvy.jpgMatrac obsahuje dokonalé taštičkové jadro Multipocket X1000, ktoré zaručuje dlhú životnosť, vysokú vzdušnosť a najvyšší ortopedický efekt.

Prémiový poťah s hodvábnym vláknom je dokonalou ochranou matracového jadra a navyše zvýrazňuje najvyššiu kvalitu a jedinečnosť produktu.

Všetko ostatné si môžete vybrať podľa vlastných predstáv.

Chcete vysoký, tvrdý alebo mäkučký, pohodlný matrac? V produkte je možnosť výberu vrchnej a spodnej vrstvy, kde si vyberáte z rôznych materiálov (latex, kokos, pamäťová pena) a podľa toho určujete tvrdosť a výšku svojho nového matraca.

Neviete ako bude váš nový matrac vyzerať? Nevadí, navštívte naše predajné miesta v Nitre a Poprade a niekoľko typov z tohto modelu si vyskúšajte.

Ak potrebujete s výberom poradiť, naši kolegovia vám buď v predajni, alebo na chate na stránke radi vyjdú v ústrety.

Prejdite na model 15 a prečítajte si podrobnosti >>

Máte otázky, chcete poradiť s výberom matraca, postele, či iného vybavenia spálne?
Neváhajte a kontakujte nás.